Проектни активности

Ученици од нашето училиште зедоа прво, второ и трето место на натпреварот „Перспективите на Коридор 8“

Ученици од нашето училиште вчера зедоа учество на натпреварот на тема „Перспективите на Коридор 8“ организиран од фондацијата „Бугарска памет“ во Софија, Бугарија. Поделени [...]

Е-училиште: Светски признаенa платформа и привилегија за нашите ученици

Наставниот кадар во нашето училиште преку разни проекти се труди максимално да оствари попрофесионална комуникација и ширење на знаењата преку можностите кои ги [...]