Вести

Информации за најновите случувања, актуелности во училиштето, секојдневни активности на наставниот кадар и учениците, тековни настани.

Тројца делегати од утре на Модел европски парламент 3.0

Учеството на Модел европски парламент – Македонија, прераснува во традиција. Како расте организацијата на конференцијата во меѓународното училиште „НОВА“ – Скопје така растат [...]