Видео обраќање на директорката Невенка Стојанова по повод актуелностите во СОУ „Јане Сандански“ – Струмица во 2020 година

Директорката на СОУ „Јане Сандански“ – Струмица, Невенка Стојанова, како заокружување на крајот на оваа учебна година се обрати и пренесе ретроспекитвно прикажување на повеќето важни настани коишто се случија во училиштето. Во видеото може да слушнете за промените од инфраструктурен карактер, за хуманитарните акции, за настаните од забавен карактер како и за бројните посети од значајни личности и организации.

Видеото може да го погледнете ТУКА.