НАШАТА ЗАЕДНИЧКА ПРИКАЗНА

Централниот од низата настани со кои СОУ „Јане Сандански“- Струмица го одбележа 3ти Декември- Меѓународниот ден на лицата со попреченост, ги собра на едно место сите наши поранешни и сегашни ученици со попреченост, кои заедно со со своите професори ја раскажаа својата и нашата заедничка приказна.