Author
Македонка Ристова

16 дена активизам против родово базирано насилство

Во рамките на кампањата „16 дена активизам против родово базирано насилство“, претставничката на Мисијата на ОБСЕ во Република Северна Македонија Радмила Карпузовска- Ончевска [...]