Дмитар Звонимир Митев

Дмитар Звонимир Митев е петтиот математички олимпиец на гимназијата

По освојувањето на бронзен медал на Македонската математичка олимпијада, Дмитар Звонимир Митев е петтиот ученик во историјата на нашата гимназија кој има освоено [...]