Енергични бомбици

Свечено промовирана училишната продавница за здрава храна „Purgatorio“

Со свечена промоција во просториите во нашето училиште каде што ќе работи, денеска официјално беше промовирана училишната продавница за здрава храна „Purgatorio“. Продавницата [...]

Идеја на наши ученици за училишен ресторан за здрава храна победи на работилница за претприемништво

Отворање на ресторан во нашето училиште со мени за избор на здрава храна е идејата на петмина наши ученички кои успееја со својот проект [...]