ЕУ

Роман Хакен, претставник од ЕЕСК, во посета на нашето училиште пред 10-от YEYS настан

Вчера во посета на нашето училиште беше Роман Хакен, член на Европскиот економски и социјален комитет, кој одржа средба со директорката Невенка Стојанова [...]