нада божијанова

Трето место за амбициозната Ева на Меѓународната олимпијада по француски јазик

Почнувајќи со мали чекори, ученичката Ева Танчева од четврта година потпомогната од страна на својот ментор, Нада Божијанова, денес ја гледаме како освојува [...]