Државен натпревар по биологија

На државниот натпревар по биологија кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, нашата ученичка Верица Крстевска од четврта година ја освои првата награда. Честитки за ученичката и нејзината менторка Василка Хаџи Котарова.