НАГРАДА ВО ВИСТИНСКИ РАЦЕ

Честитки за нашата почитувана професорка Катерина Милушева, добитничка на наградата „Најдобар професор“ од нашето училиште, која и’ беше врачена на Свечената академија на Општина Струмица по повод Денот на сесловенските просветители Свети Кирил и Методиј.