ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ – МАССУМ 2023

На овогодинешното Образовно рандеву кое се одржа во Гостивар, СОУ „Јане Сандански“- Струмица традиционално постигна завидни резултати и се претстави во најдобро светло. Ги освоивме следните награди:
🥇Прво место во пинг-понг, ученик Борис Секулов, ментор Гоце Кончалиев
🥈Второ место за најдобар бенд, ученици Марија Динова, Павлина Ефтимова, Никола Назов, Тоше Ристовски, Шабан Арифов, Славио Ристов, Кристијан Вангелов, Полат Камберов. Ментор: Денис Кирчанов
🥈Второ место во серва, ученици Билјана Панеска, Трајче Димитриев, Илија Кончалиев. Ментор: Гоце Кончалиев
🥉Трето место во категорија портфолио, ученик Благоја Џорлев, ментори: Гордана Василева Вукашиновиќ и Катерина Милушева
🥉Трето место во категорија најдобар штанд, ученици Ангела Стојчева, Кристина Стојанова, Викторија Стоилова, Ивана Нанова, Виолета Попова. Ментори: Гордана Василева Вукашиновиќ и Катерина Милушева.
Останатите ученици и ментори достојно се претставија во другите категории.
Честитки за сите ученици и ментори!