ПАТРОНАТ 2023 – „Пролетна љубов во септември“


Ве покануваме на уште еден незаборавен настан на кој ќе ви ги разгалиме емоциите и ќе ви украдеме многу насмевки, но и понекоја солза.
„Пролетна љубов во септември“- драмско-музички перформанс за младешката љубов, испреплетена со музиката и стиховите на најдобриот – Владо Јаневски.
20.04.2023 година (четврток), 20.00 часот
НУЦК Антон Панов- Голема сала
Влезниците ќе се продаваат во училиштето.