Подигање на свеста за менталното здравје

Почитувани ученици и професори, Ве покануваме на настан во нашето училиште на тема “Подигање на свеста за менталното здравје” организиран од страна на учениците Ана Павлова, Томе Костуранов, Иван Пеев, Тасим Асаноски, Благица Андонова и Верче Томова во соработка со НОВУС. Гости на настанот ќе бидат Супспец. Д-р Милијана Кацарска (психијатар) и професорката по психологија Марија Димитриева. Настанот ќе биде во сала за состаноци, 07.06 (среда) во 10.30 часот.