Пријави се за новиот Erasmus+ проект School for School

Аплицирај доколку ги исполнуваш следниве критериуми:

  • Ученик си во прва или втора година во СОУ “Јане Сандански”
  • Зборуваш добро англиски јазик
  • Си одговорен ученик и одличен тимски соработник
  • Комуникативен со желба да работиш во мултикултурна средина

Аплицирај на следниов линк: https://forms.gle/8WM3LbVtsk5wwUSq6

Рок за аплицирање: 03.12.2023 23:59 часот.