НАЈДОБАР ШТАНД – промовирање на виртуелната ЈС банка на МАССУМ

МАССУМ е натпревар за средни стручни училишта кој се одржува години наназад. На истиот тој натпревар, нашето училиште речиси секоја година се натпреварува во областа Најдобар штанд. 13072238_10205336887256580_936410918_o
Оваа година натпреварот се одржа на 22 и 23 април, каде ученичките од четврта година: Верица Тодорова, Живана Пепиќ, Анета Василева, Олгица Димковска и Ангела Манасиева под менторство на професорките Македонка Манушева, Јованка Михајловиќ, Катерина Милушева и Гордана Василева Вукашиновиќ го освоија првото место на МАССУМ 2016 за најдобар штанд со промовирање на единствената деловна виртуелна банка во Македонија- ЈС БАНКА.13054544_1278112768870165_747816659_o
13078282_1278112778870164_1787639595_o
Честитки до успесите на ученичките и нивните ментори!13072022_10205336886936572_1073564665_o
13054907_10205336887016574_1638560950_o
 13090791_10205336887176578_2069790571_o