Author
Надица Трајкова

Еднодневен семинар на тема „Демократијата и Собранието“ за ученици од средните училишта

На ден 22 септември 2017 година, учениците Ѓорги Георгиев, Марија Марковска, Душан Костуранов, Дамјан Дончев и Валентина Пандевска од IV-4 предводени од професорот Зоран [...]