Erasmus+

Проект Еразмус +, на тема “Multiculturality, diversity, integration- equal opportunities for everyone”04-09.04.2022 СОУ„Јане Сандански“- Струмица

Во склоп на проектот Еразмус +, на тема “Multiculturality, diversity, integration- equal opportunities for everyone” во нашето училиште денеска пристигнаа професори и ученици [...]

VOCWEBLEAP (Vocational Web Leap) – Платформа за е-учење со отворен код за обука на ученици на тема: Веб дизајн и развој

СОУ Јане Сандански остварува уште едно партнерство преку  VocWebLeap – КА2 Еразмус проект, под мониторинг на Универзитетот Дузче од Турција.  Главна цел на [...]

Ученици беа во посета на Романија во рамки на Еразмус Плус проект посветен на мултикултурата, диверзитетот, еднаквите можности

Ученици и наставници од нашето училиште од 9 до 13 март беа во посета на Сфанту Георге, град во централниот дел на Романија, [...]