Модните дизајнери се спремни!

Учесниците на МАССУМ кои подготвуваат модна ревија, заедно со нивниот ментор, Катерина Милушева, привршуваат со подготовките за натпреварот.

11124529_10200388186064462_858045806_n

Целта на организирањето на овој натпревар е развивање, практицирање и демонстрирање на вештини за дизајнирање и изработка на облека.

11134172_10200388186104463_1679882939_n

Натпреварот ќе се одржи на 17 и 18 март оваа година во Велес.

Им посакуваме среќа на учесничките и нивниот ментор.