МУЗИЧКИ НАГРАДИ – две трети места за бендот и пејачките од нашето училиште на МАССУМ

На 21 и 22 април, 2017 година, во СЕПУГС “Васил Антевски Дрен” СКОПЈЕ се одржа младинската асоцијација на средни стручни училишта во Македонија. Во дисциплината НАЈДОБАР СОЛО ПЕЈАЧ се натпреваруваа солостки од нашето училиште, а во дисциплината НАЈДОБАР БЕНД се натпреваруваше бендот на училиштето. Учениците се под менторство на професорите Анита Станковска и Денис Кирчанов. И во двете дисциплини беа освоени награди, и тоа:

НАЈДОБАР СОЛО ПЕЈАЧ со трета награда:

  • Ана Цамбулева
    ana2

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЈДОБАР БЕНД со трета награда:

  • Ивана Гушева
  • Зоран Трендов
  • Александар Цамбулев и
  • Џоко Ѓоргиев
    18111068_10209178036908000_644237265_o

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ОВДЕ ИЗВЕДБАТА НА АНА