НАСКОРО: Музичко-сценски перформанс „Биди гимназијалец, биди економист“!

Дваесет и два професори и три пати по толку ученици, заедно на сцена во еден необичен и интересен музичко-сценски перформанс!
Во чест на патронот, низ музика, песна и сценска игра подготвуваат изненадување на целокупната струмичка јавност.