Одбележан денот на дрвото

Денес во нашето училиште беше одбележан Ден на дрвото. Настава не се одржуваше но, сите ученици беа присутни во училиштето и со најразлични активности го одбележаа денот на дрвото.

12318465_1647866892131778_657978226_o  12315241_1647866765465124_338300307_o

Додека едни ученици беа задолжени за расчистување на своите училници и кабинетите во училиштето, други беа задолжени за уредување на училишниот двор. Надвор беа засадени нови дрвја кои ќе го разубават нашиот училишен двор.

12318027_1647866835465117_11637335_o 12315047_1647866728798461_1824113322_o

Со помош на професорите денес акцијата беше успешно извршена.