Пракса во Чачак за подобра работа на нашата банка!

Во меѓусебен договор меѓу двајцата директори на СОУ „Јане Сандански“ и средното економско училиште од Чачак, тројца наставници по практична настава Дијана Трајкова, Борис Атанасов и Весна Спасова се во посета сѐ со цел да се здобијат со искуство околу практично работење на неодамна отворената банка во нашето училиште. Соработката ќе продолжи со размена на ученици од банкарската и економската струка.

13271502_10208023998429222_2120143839_o 13274966_10208023999869258_473095718_o 13288697_10208023998109214_557339447_o 13313535_10208024000789281_33901943_o