Прво место за ХУМАНОСТ И МУЗИКА БЕЗ ГРАНИЦИ

Наставниците и оваа година повторно на сцена! Овој проект ги обединува сите наставници на сцена и се одржува во чест на Светите петнаесет тивериополски свештеномаченици.

На настанот се претставија две професорки од нашето училиште, од кои професорката Анита Станковска го доби првото место во категорија „Најуспешен проект“ во општина Струмица во конкуренција од 17 проекти.

Погледнете видео од првонаградениот најуспешен проект насловен ХУМАНОСТ И МУЗИКА БЕЗ ГРАНИЦИ: https://www.youtube.com/watch?v=DIlK2q5tjqQ

15007717_996938083751567_1816491422_o

Освен овој настан, следуваат и дополнителни настани како што е официјалното доделување на награди на први декември, каде што нашето училиште ќе се појави и со сценски настап.

Честитки!