Ристе Гавровски освои второ место на МАССУМ 2016 во категорија Соло изведувач

На натпреварот МАССУМ 2016 кој се одржа во Скопје, од нашето училиште учествуваа повеќе ученици поделени во повеќе категории.

Поради големиот интерес и големата талентираност на нашите ученици, имавме учесници во секоја од категориите на натпреварот.

Во категоријата Соло изведувач учество зеде Ристе Гавровски под менторство на професорката Анита Станковска и го освои второто место.
13095741_856185301160180_871815630484189539_n
Честитки за ученикот и неговиот ментор.