Тимот “Младински” меѓу најдобрите 10 во Македонија

jsandanski

На Националното Дебатно Првенство при МОФ оддржано изминатиот викенд на универзитетот Фон, еден од тимовите кој беше рангиран помеѓу 10те најдобри тимови во Македонија (0д вкупно 34) е токму оној кој вклучува тројца струмичани Лилјана Георгиева, Ефтим Ристов а и нашиот ученик Миле Грнчаров.

Сликата е табела од ранг листата.