Утре ќе се одржи натпревар во одбојка!

Утре, на ден 11.02.2015 , во спортската сала на средното училиште „Димитар Влахов“ ќе се одржи општински натпревар помеѓу трите средни училишта во Струмица.

Натпреварот ќе го започнат девојките во 10 часот, а после нив во 11 часот претпладне ќе се натпреваруваат машките екипи од училиштата.

3withlogo

Им посакуваме среќа на учениците и професорите од нашето училиште.