ВИДЕО: Настапот на Ана Цамбулева на МАССУМ 2014

Слушнете ја изведбата на ученичката од прва година која беше дел од Образовното рандеву во Крушево. Аплаузите од публиката, но и жирито беа доволна причина за да ја добие заслужената трета награда.