Љупка Галазка Василев

Наша ученичка со учество на изложбата „11-ти Младински ликовен салон“

Минатата среда во Националната галерија во Скопје беше отворена изложбата „11-ти Младински ликовен салон“ на која во групна изложба учествуваше и нашата ученичка [...]