Ви треба помош?

Официјалната веб-страница на СОУ „Јане Сандански“ со својот нов и модерен дизајн е првенствено информативен сервис којшто нуди содржини кои известуваат, промовираат и забавуваат.

НЕ МОЖЕ ДА НАЈДЕТЕ СОДРЖИНА?

1. Користете го копчето ПРЕБАРАЈ во десниот ќош од сајтот.
2. Поставете го глувчето на делот ВЕСТИ во главното мени и ќе ви се отворат сите категории. Статии на сајтот се поделени во 15 категории и се сортирани со цел побрз и поедноставен пристап до потребната информација.

НЕМАТЕ ОДГОВОР НА ПРАШАЊЕ?

Доколку нашите содржини не можат да одговорат на Вашите прашања контактирајте нè преку менито КОНТАКТ или директно на телефонските броеви: 034 326 317 (директор), 034 323 151 (секретар), 072 217 886 (уредник).

ИМАТЕ ПРОБЛЕМ СО ЕЛЕКТРОНСКИТЕ СМС ПОРАКИ?
ВЕ ИНТЕРЕСИРААТ ВАШИТЕ ПРАВА КАКО УЧЕНИК?

Посетете го сајтот на mon.gov.mk за да ги добиете сите одговори.