Матура и екстерно

Вкупно 283 приговори за резултатите од екстерното тестирање

Откако минатиот петок беа објавени резултатите од екстерното тестирање, во текот на неделата незадоволните матуранти можеа да пратат приговор до Државниот испитен центар. [...]