Дебатен клуб за учениците од нашето училиште

debata

Започнувајќи од Четврток (20.10.2014), со полна пареа ке работи дебатниот клуб под покровителство на Младински Образовен Форум во нашето уличиште.

Дебатниот клуб има цел да им овозможи на учениците да го искажат своето мислење и да оформираат свои ставови за различни теми и за светот, како и за лично интелектуално напредување.  Ова е уште една активност која СОУ Јане Сандански на своите ученици им ја овозможува.

Ако сте заинтересирани придружете се на Дебатниот Клуб чија прва средба е денес во 18:35.