Погледнете која смена сте утре

Учебната година почнува утре, 1 септември 2016 година.

Ги известуваме сите ученици дека редовната настава ќе започне во четврток, така што учениците од I и III година на училиште ќе бидат прва смена, започнувајќи во 07:30 часот, а учениците од II и IV се на училиште втора смена започнувајќи во 13:30 часот.

– Колективот при СОУ “Јане Сандански” ви посакува среќен почеток и успешна учебна 2016/2017 година.

DSC_0818