Уредување на есенско катче во име на есента

Да и кажеме сликовито добредојде на есента.
Паралелката I-2 заедно со професорките Катерина Милушева и Драгица Стамболиска ја создадоа есенската атмосфера во училишниот хол. 
Погледнете ја фото-галеријата: