Успешна презентација на фирма

На 29.09, паралелката III-10 под менторство на професорката Весна Спасова имаа презентација по предметот пракса презентирајќи фирма.

Главна цел на учениците беше увид во добивката на фирмите, со какви услуги располагаат, како се снаоѓаат тие во текот на работата и секој детал поврзан со функционирањето на една фирма.

Разгледајте ја фотогалеријата од успешната презентација: