Проект: What If? 360… Што ако имате единствена прилика за едукација?

2Нашето училиште секогаш се труди да обезбеди единствени искуства за своите ученици и наставници,  на ниво на целата држава, па и пошироко. Особена чест ни е да го најавиме гостувањето на Matt Murrie, на 3 и 4 февруари, кој ќе спроведува обуки за учениците и наставниците на тема:  What If…?360  Curiosity Based Learning, која има за цел да ја разбуди љубопитноста кај учениците.

Мет е светски признат едукатор од Колумбија, Мисури, САД, автор на 7 книги, професор по англиски јазик во Westminster College , предавач во јавни и приватни школи и факултети ширум светот. Мет има настапувано на познатото ТЕД шоу,  кое може да го погледнете во продолжение.

Нестрпливи сме да видиме што ново ќе научиме од Мет!
https://youtu.be/_ycWB3WLCwA

1