Бронзен медал на ММО!

Голем успех на нашата ученичка Магдалена Мучева која под менторство на проф. Елизабета Витанова освои бронзен медал на 31 Македонска математичка олимпијада која се одржа на 7.4.2024 г. на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Честитки на ученичката и нејзиниот ментор и уште многу успеси во иднина!