Општински турнир ФУТСАЛ за средни училишта во женска конкуренција

На 11.11.2021 во спортската сала на СОУ “Никола Карев“ во Струмица, се одигра финалниот натпревар на Општинскиот турнир во ФУТСАЛ за средни училишта во женска конкуренција, на кој беше постигнат следниот резултат: СОУ “Никола Карев“ – СОУ “Јане Сандански“ 1:1 (1:2 пенали)