Author
Blagoja Dzorlev

СОУ „Јане Сандански“ дел од проект „Роболоко“ во партнерство со субјекти од Норвешка, Германија и Португалија

Роболоко e Еразмус+ проект кој се имплементира од 2020 година, во соработка со Норд универзитетот од Норвешка, програмерска компанија од Германија и институција [...]

Vocwebleap

СОУ Јане Сандански е стратешки партнер со три универзитети, две средни училишта и три претпријатија од Турција, Грција, Романија и Шпанија, а заедничката [...]

„Струмички лангрдии су ного такрафате и ич мастрафе“ – незаборавен и несекојдневен музичко-драмски перформанс на СОУ „Јане Сандански“

„Струмички лангрдии су ного такрафате и ич мастрафе“ – незаборавен и несекојдневен музичко-драмски перформанс на СОУ „Јане Сандански“ – Струмица под менторство на [...]