Видеа

ВИДЕО: Настап на Стефанија Стамболиска на Француска шансона 2014

Матурантката Стефанија Стамболиска беше една од тројцата претставници на нашето училиште на натпреварот Француска шансона којшто се одржа вчера, сабота, во Младинскиот културен [...]