Прво и второ место на државниот натпревар по социологија и граѓанско образование

На државниот натпревар по социологија и граѓанско образование што се одржа на 13.05.2017 год. во Скопје нашите ученици ги освоија следниве високи награди:

  • Митева Марта од II-1 го освои првото место на натпреварот по социологија под менторство на проф. Трајков Ѓорги и
  • Цреварева Тена од IV-9 го освои второто место на натпреварот по граѓанско образование под менторство на проф. Дончева Борка

Им честитаме на учениците и менторите!

Социјалните мрежи повеќе се базираат на социологијата и психологијата, отколку технологијата…