Спортски ден 2017

Денес, на 23 Мај 2017, учениците од нашето училиште се натпреваруваа меѓусебно во различни спортови: фудбал, кошарка, одбојка, пинг понг и атлетика. Најдобриот одбојкарски тим доби и пехар како награда. Им честитаме! Уживајте во фотогалеријата и кратката видео монтажа која се надевам дека ја доловила атмосферата на теренот!Видео монтажата може да ја погледнете овде.

Целосната фотогалерија може да ја погледнете овде.