Author
Кирил Ѓоргиев

„Трошки надеж“ – најновиот театарски предизвик на учениците од драмската секција

Учениците од драмската секција активно ја подготвуваат нивната нова претстава „Трошки надеж“ која премиерно ќе биде изведена на 28 април во сабота. Вкупно [...]