Author
Миле Грнчаров

Ученици од СОУ “Јане Сандански” на симулација на Европски Парламент

Учениците од нашето училиште овој  викенд  (3-5 Октомври)  учествуваа на симулација на парламентот на Европската Унија насловена Модел Европски Парламент. Учениците Верица Китанова, [...]