Erasmus+ проект: HiClass – мобилност во Пескара, Италија

Од 17 до 21 октомври се оддржа последната мобилност од проектот HiClass во Пескара, Италија. На оваа мобилност учествуваа учениците Теа Зетова, Златица Витанова, Вера Муканова, Коста Маџиров и Филип Рутев кои имаа можност да работат на работилници поврзани со роботика, мехатроника, логистика, анатомија, хемија и теми како “Laboratory in demand”.