Author
Ана Стојкова

Учениците од клас IV-4 во посета на ординацијата за уво, нос и грло „Д-Р БОМЈАНСКА“

Со цел учениците да можат од поблиску да ја доживеат професијата на медицински работник, нашето училиште организира серија посети на медицински установи. Соработката [...]