ФОТО: Саботна средба на мешаниот училиштен хор

Оваа сабота (22.11.14) во кабинетот по музика сретнавме 30-тина вредни ученици кои посветено се трудат да ја остварат својата новопоставена цел.
DSC_1828
Новогодишно-божиќниот концерт пет години наназад е повод за музички дружби во текот на викендите за солистите и хористите од нашето училиште.

На редовните термини за проби, но и вонредните саботни средби се склопува едно ново музичко случување како празничен подарок за струмичката јавност.

DSC_1830

 

DSC_1863

DSC_1848

 

DSC_1843