Се отвара страна за Кариерен центар!

Кариерниот центар на нашето училиште конечно доби и веб страна!

Кликнете ОВДЕ за да ја погледнете веб страната.

20150324_145118

Кариерниот центар кој е основан од 2011 година, во кој има четири кариерни советници: Катерина Милушева, Јованка Михаиловиќ, Гордана Василева и Софија Тошева, е наменет за сите ученици кои сакат насоки за развој на нивната кариера и да ги подобрат своите вештини за вработување.

druga

Веб страната ја работат ученици од нашето училиште, и е едукативна, каде што можете:

  • да дознаете повеќе за вашата кариера
  • да ги контактирате кариерните советници
  • да направете тестови според вашата индивидуа
  • да ги видете активностите на кариерниот центар и ред други работи.

Веб страната започна со работа од месец март, и постојано ќе се надоградува и надополнува.

20150324_145911