Author
Нина Хаџи Котарова

Гости од градот Електростаљ Русија во нашето училиште СОУ Јане Сандански – Струмица

На 05.04.2017 год., нашето училиште беше домаќин на делегација од рускиот град Електростаљ. Членови на делегацијата беа Заменик градоначалникот на Електростаљ, г-дин Дмитриј [...]