СОУ Јане Сандански на Економијада во Подгорица

Од денес, 16.03.2017 до 18.03.2017, ученичките Елена Вчева и Сања Стратарска под менторство на проф.Ленче Пиличева и во присуство на директорката Вања Велева на училиштето присуствуваат на меѓународниот натпревар Економијада што се одржува во Подгорица, Црна Гора. Нашите ученици ќе се натпреваруваат во конкуренција од 11 училишта од бившите Југословенски простори.

Учеството на овој настан не е ново и непознато бидејќи веќе имаме искуство години наназад.

17357139_1365690006826917_716706141_o17349154_1365690383493546_896962442_o 17357025_1365690306826887_739818273_o

Да им посакаме среќа!